Medewerkers

Jaap Keizer

Jaap keizer is samen met zijn vrouw Jannie Keizer eigenaar van “Driestroomhuis In Nij Begjin”. Samen regelen zij de dagelijkse gang van zaken in het gezinshuis. Jaap regelt alle zaken rondom het huis, het erf en de dieren(verblijven). De kinderen helpen Jaap graag met de dieren en het erf en hebben er zo een stuk dagbesteding bij! Tevens is Jaap onze persoonlijke kok en valt zijn eten altijd bij iedereen in de smaak. Jaap is fulltime gezinshuisvader en staat altijd voor de kinderen klaar. Jaap heeft succesvol het EVC HBO traject Jeugd- en gezinsprofessional afgerond en is ingeschreven in het SKJ register.

Jannie Keizer

Jannie Keizer is samen met haar man Jaap Keizer eigenaar van “Driestroomhuis In Nij Begjin”. Samen regelen zij de dagelijkse gang van zaken in het gezinshuis. Jannie houdt zich veel bezig met de wet- en regelgeving die komt kijken bij een gezinshuis. Jannie neemt de dagelijkse verzorging en begeleiding binnenshuis op zich en begeleidt de kinderen bij hun ontwikkelingen en behandeldoelen. Jannie is fulltime gezinshuismoeder en staat altijd klaar voor de kinderen van het gezinshuis. Jannie heeft succesvol het EVC HBO traject Jeugd- en gezinsprofessional afgerond en is ingeschreven in het SKJ register.

Iris Walstra

 

 

 

 

 

 

Iris Walstra is onze gedragswetenschapper. Hier volgt nog een stuk over Iris

Ilja van der Meer

Ik ben Ilja, ik ben 22 jaar en ik heb stage gelopen in het Driestroomhuis. Naast mijn stage was ik ook in dienst als Pedagogisch medewerker. Ik volg de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op het NHL. Binnen mijn opleiding volg ik het uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Mijn stage bij het Driestroomhuis heb ik succesvol afgerond. Ik ga komend schooljaar een minor volgen, een visiestuk schrijven en een afstudeerscriptie schrijven. Daarnaast werk ik nog in het Driestroomhuis op oproepbasis. 

Charlotte Aronds

Ik ben Charlotte Aronds en ben hier sinds september 2018 aan het werk als Pedagogisch medewerker. Ik ben afgestudeerd van de opleiding Pedagogiek te NHL Leeuwarden. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor Hulpverlening met paarden gevolgd. Ik heb tijdens de minor geleerd om paarden spelenderwijs en doelbewust in te zetten om met kinderen te werken aan de ontwikkeling en doelen. Dit doe ik met veel plezier in het Driestroomhuis. Daarnaast werk ik samen met de kinderen aan hun persoonlijke doelen, dagbesteding en ben ik persoonlijk begeleider van een aantal kinderen.