Jaap Keizer

Jaap keizer is samen met zijn vrouw Jannie Keizer eigenaar van “Driestroomhuis In Nij Begjin”. Samen regelen zij de dagelijkse gang van zaken in het gezinshuis. Jaap regelt alle zaken rondom het huis, het erf en de dieren(verblijven). De kinderen helpen Jaap graag met de dieren en het erf en hebben er zo een stuk dagbesteding bij! Tevens is Jaap onze persoonlijke kok en valt zijn eten altijd bij iedereen in de smaak. Jaap is fulltime gezinshuisvader en staat altijd voor de kinderen klaar. Jaap heeft succesvol het EVC HBO traject Jeugd- en gezinsprofessional afgerond en is ingeschreven in het SKJ register.

Jannie Keizer

Jannie Keizer is samen met haar man Jaap Keizer eigenaar van “Driestroomhuis In Nij Begjin”. Samen regelen zij de dagelijkse gang van zaken in het gezinshuis. Jannie houdt zich veel bezig met de wet- en regelgeving die komt kijken bij een gezinshuis. Jannie neemt de dagelijkse verzorging en begeleiding binnenshuis op zich en begeleidt de kinderen bij hun ontwikkelingen en behandeldoelen. Jannie is fulltime gezinshuismoeder en staat altijd klaar voor de kinderen van het gezinshuis. Jannie heeft succesvol het EVC HBO traject Jeugd- en gezinsprofessional afgerond en is ingeschreven in het SKJ register.

Iris Walstra

 

Ik ben Iris Walstra, gedragswetenschapper en in opleiding tot Orthopedagoog-Generalist. Ik kom ben betrokken bij Driestroomhuis ‘In Nij Begjin’ om samen met Jaap, Jannie en de medewerkers samen te onderzoeken wat er nodig is voor de kinderen om zo normaal als mogelijk op te groeien. Zo normaal als mogelijk, zo speciaal als nodig. Daarin vind ik het belangrijk om het systeem van het kind zo veel mogelijk te betrekken in dat proces. Naast de betrokkenheid bij Driestroom werk ik daarnaast voor een organisatie voor mensen met een licht verstandelijke beperking en psychische problematiek. Ik ben één dagdeel per week aanwezig in het prachtige Driestroomhuis bij Jaap, Jannie & de jongeren.

Ilja van der Meer

Ik ben Ilja, ik ben 23 jaar en ik heb stage gelopen in het Driestroomhuis. Naast mijn stage was ik ook in dienst als Pedagogisch medewerker. Ik volg de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op het NHL. Binnen mijn opleiding volg ik het uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Mijn stage bij het Driestroomhuis heb ik succesvol afgerond. Ik ga komend schooljaar een minor volgen, een visiestuk schrijven en een afstudeerscriptie schrijven. Daarnaast werk ik nog in het Driestroomhuis op oproepbasis. 

Wytske de Vries

Ik ben Wytske de Vries en ben met veel plezier werkzaam als pedagogisch medewerker bij Driestroomhuis In Nij Begjin. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met het uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Ik sta dan nu ook geregistreerd in het SKJ-register. Als pedagogisch medewerker begeleid ik de groep jeugdigen bij de dagelijkse activiteiten, persoonlijke verzorging en hun behandeldoelen. 

Susan de Zee

Ik ben Susan de Zee, 18 jaar en loop ik één dag per week stage in het Driestroomhuis. Afgelopen jaar heb ik de HAVO afgerond in Dokkum. Momenteel volg ik de opleiding Social Work op het NHL Stenden in Leeuwarden en zit ik in mijn eerste jaar. Volgend schooljaar loop ik hier weer met veel plezier stage en worden dit drie dagen per week.

Anne de Boer

.

Mijn naam is Anne de Boer, 20 lentes jong en wonend in Noordburgum/Giekerk. Sinds een aantal maanden werk ik met plezier bij driestroomhuis In Nij Begjin, hiernaast werk ik ook bij Sa Leuk Hus. Afgelopen maand ben ik geslaagd voor mijn opleiding MZ4 specifieke doelgroepen, hierna heb ik mij gelijk weer aangemeld voor een nieuwe uitdaging: HBO Fysiotherapie.