Jaap Keizer

Jaap keizer is samen met zijn vrouw Jannie Keizer eigenaar van “Driestroomhuis In Nij Begjin”. Samen regelen zij de dagelijkse gang van zaken in het gezinshuis. Jaap regelt alle zaken rondom het huis, het erf en de dieren(verblijven). De kinderen helpen Jaap graag met de dieren en het erf en hebben er zo een stuk dagbesteding bij! Tevens is Jaap onze persoonlijke kok en valt zijn eten altijd bij iedereen in de smaak. Jaap is fulltime gezinshuisvader en staat altijd voor de kinderen klaar. Jaap heeft succesvol het EVC HBO traject Jeugd- en gezinsprofessional afgerond en is ingeschreven in het SKJ register.

Jannie Keizer

Jannie Keizer is samen met haar man Jaap Keizer eigenaar van “Driestroomhuis In Nij Begjin”. Samen regelen zij de dagelijkse gang van zaken in het gezinshuis. Jannie houdt zich veel bezig met de wet- en regelgeving die komt kijken bij een gezinshuis. Jannie neemt de dagelijkse verzorging en begeleiding binnenshuis op zich en begeleidt de kinderen bij hun ontwikkelingen en behandeldoelen. Jannie is fulltime gezinshuismoeder en staat altijd klaar voor de kinderen van het gezinshuis. Jannie heeft succesvol het EVC HBO traject Jeugd- en gezinsprofessional afgerond en is ingeschreven in het SKJ register.

Behandelcoördinator

Ook is er een behandelcoördinator betrokken bij het gezinshuis. De behandelcoördinator kijkt samen met de gezinshuisouders naar wat er nodig is, zodat de kinderen zo goed mogelijk op kunnen groeien. Ook stelt de gedragswetenschapper samen met de gezinshuisouders de behandelplannen voor de kinderen op.

Wytske de Vries

Ik ben Wytske de Vries en ben met veel plezier werkzaam als pedagogisch medewerker bij Driestroomhuis In Nij Begjin. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met het uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Ik sta dan nu ook geregistreerd in het SKJ-register. Als pedagogisch medewerker begeleid ik de groep jeugdigen bij de dagelijkse activiteiten, persoonlijke verzorging en hun behandeldoelen.

Iris van Zwol

Mijn naam is Iris van Zwol, ik ben 20 jaar en woon in Rotsterhaule. Voor mijn afstudeer stage zal ik na de zomer stage gaan lopen bij het driestroomhuis. Volgend jaar zit ik in het laatste jaar van de opleiding pedagogiek aan het NHL Stenden en zal ik een paar dagen in de week aanwezig zijn bij Jaap, Jannie en de kinderen. Ik hoop dat we er samen een leuke en leerzame tijd van maken.